FI MVA, V-21 BATUCANIN AIDA

13.4.2019

B. Aida eli Sylvi on Haltin ensimmäisestä pentueesta Högnårets Huugon kanssa.

Sylvi asui huhtikuu 2021 asti Turusen Hannella Saarijärvellä, mutta hain sen

takaisin kotiin huhtikuussa 2021 erinäisten mutkien myötä.

Alun jälkeen Neiti on rauhoittunut kovasti ja näyttelyssäkin on päästy käymään Tampereella saaden ERI1, SA. Sylvi on innokas uimaan ja nyt ollaankin koko kesä sitä uimalla kuntoutettu. Syksyä odotetaan toen teolla jotta päästäisiin Sylvin kanssa "työmaalle" ja sitä myöten kokeisiinkin.

Sylvi on osoittautunut todella mukavaksi ja iloiseksi koiraksi ja syksy näyttää mitä saadaan Sylvin kanssa aikaiseksi.

7.8 Sylvi oli Laukaassa erikoisnäyttelyn kaunein narttu joten ensimmäinen serti on plakkarissa. Tuomarina Laukaassa oli Reino Korpela:

57 cm. Keskiharmaa. Keskikokoinen. Erinomainen rotutyyppi.Kaunislinjainen pää. Riittävän selvät värimerkit. Hyvä kaula ja rintakehä.Samoin takaosa. Sopiva raajaluusto ja kulmaukset. Oikealaatuinenturkki. Lähes oikea hännän asento. Tasapainoinen liike ja käytös.
ERI1, AVK1, SA, PN1, SERT, VSP

8.8 Iisalmessa KV-näyttelyssä Sylvi oli jälleen PN1 ja sai CACIBin ja SERTin kotiintuomiseksi, tuomarina Sakari Poti.

Keskiharmaa. Keskikokoa hieman kookkaampi. Mittasuhteiltaan oikea. Voimakastyyppinen. Ryhdikäs. Kaunispiirteinen pää. Erinomainen Runko ja raajarakenne. Puhtaat värimerkit. Hyvä karva. Malli häntä. Pitkä kevyt askel. Rauhallinen miellyttävä luonne.

ERI, AVK1, SA PN1, SERT, CACIB, VSP

Sylvi saavutti Helsingissä 19.12.2021 Voittajanäyttelyssä viimeisen sertinsä ollen ROP ja saaden titteliriviinsä V-21 tittelin sekä MVA-arvon.

Sylvillä on korkea työmotivaatio ja halu löytää hirvet. Kokeissa sillä on 3x hirv1 tulos.