7.11.2016 Perjantaina kävi Tuija ja Jörö (B. Van Halen) ruotsissa haukkukokeessa ja hyvinhän se Jörö töitä siellä tekikin ja on nyt viimeistä silausta vailla SE KVA&MVA sekä POHJ MVA. Jörö oli varmuudeksi työskennellyt kaksi ja puoli erää eli tottelevaisuutta ei ollut muistanut ruotsin maalla noudatella :) Samaan aikaan oli Petri ja B. Tuntsan Taiga etelän lohkovalinnoissa saaden HIRV-1 77,5 pist ja sijoittuen kuudenneksi. Jatko paikkaa ei näin irronnut mutta hienosti Taiga työskentelee.

B. Van Halenin tittelirivi kasvaa SE KVA&MVA sekä POHJ MVA tittelillä :)

B. Usko-Eevertti ja Janne on urakoineet mallikkaasti pyynnin merkeissä ja kaatoja on tullut useita. Samoin Ari ja B. Vannavidalle on hirviä pistetty nurin hyviin töihin :)

25.10.2016 Tapahtumia on taas syksyn aikana ollut niin kokeissa kun jahdissakin. Tiivistettynä koetuloksia kuluneelta kaudelta:

Batucanin Xtra pm-karsinnoissa HIRV-1 79 pist. sekä Pedersön kokeessa HIRV-1 88 pist.

B. Puuterilumi Lumijoen kokeessa HIRV-1 94 pist.

B. Ukko-Pekka Rovaniemen kokeessa HIRV-1 97 pist sekä pm-kokeessa HIRV-1 73 pist.

B. Xeros Rovaniemellä pitkässäkokeessa HIRV-1 70 pist. ja Ranualla samoin HIRV-1 70 pist.

B. Tuntsan Taiga Loviisassa HIRV-1 87 pist. sekä Uudenmaan mestaruushaukuissa HIRV-1 73 pist ja kokeen paras narttu :)

B. Van Halen Ranuan kokeessa HIRV-1 88 pist.

B. Xerion Laukaalla KV-kokeessa HIRV-1 75 pist.


Batucanin V-pentujen tyttöjen tekosia syksyltä:Ylinnä B. Venividivic l. Weera, keskellä B. Vannavida l. Sara ja alinna komia sonni jonka B. Valenevida l. Venla haukkui pohjoisessa.

Batucanin X-pentueen poikien aikaan saamisia: Vasen ylhäällä B. Xeros ja oik. B. Xenon Vasen alhaalla B. Xylon ja oik. B. Xtra

12.9.2016 Paljon on taas sattunut ja tapahtunut sitten viime päivitysten. Kasvatit ovat kiertäneet kesäaikaan kiitettävästi näyttelyissä ja nyt sitten on alkanut koeaika ja tulosten tekoon on myös sillä saralla alettu :)

Viikonloppuna 10.9 osallistuimme Keski-Pohjanmaan hirvikoirakerhon järjestämään kasvattajakisaan Reisjärvellä. Joukkueessamme oli B. Xtra joka voitti yksilökilpailun HIRV-1 90 pist sij. 1/36. B. Xeros ensi debyytti koerintamalla ja heti HIRV-1 82 pisteellä sij. 12/36 ja epäonnisena B. Ukko-Pekka 50 pist.

Sijoituksemme joukkuekisassa oli 4/12 222 pisteellä.


Batucanin Xtra 90 pist. sij. 1/36

Batucanin joukkue sijoitus 4. Vas. Ukko-Pekka ja Ari, kesk Xtra ja Markus sekä oik. Ruska ja Markus :)

19.6.2016Viikonloppu vierähti hyvin pitkälti autoilun merkeissä Paulan ja Anun kanssa. Reissu aloitettiin Rovaniemen näyttelyssä, missä kehässä oli B. Xeros PU4 Varasert, B. Van Halen PU3, B. Ukko-Pekka ERI, SA, B. Rammstein ERI, SA ja B. Pastilli PN4, ROP-VET ja BIS-4 Vet sekä lisäksi ROP KASV. Rovaniemen jälkeen matka jatkui Kilpisjärvelle, missä yövyimme Peerassa. Aamulla sitten viimeinen nykäys Tromssaan näyttelyyn. Siellä kehässä oli B. Van Halen joka oli PU2, SERT ja sitä myöten NO MVA!!! Lisäksi B. Ukko-Pekka ja Venividivic saivat EH:t. Reissu oli raskas ja antoisa :) Kiitos Anu ja Paula kivasta matkasta ;)

Batucanin Kasvattajaryhmä Rovaniemellä ROP

Batucanin Xeros 17 kk PU4

Batucanin Pastilli 8 v. ROP-Vet, BIS-4 Veteraani

16.4.2016 Oltiin Vaasan KV-näyttelyssä Tuijan ja Jennin kanssa. Siellä B. Van Halen ERI, KÄK1, SA,PU1, SERT, CACIB => FI MVA eli Jöröstä tuplavalio vain 2 vuotta 5 päivää ikäisenä :) B. Rammstein oli PU2, VARACAC, B. Venividivic ERI ja b. Vannavida EH. Lisäksi oltiin ROP Kasv. Jennin Löytynmäen Daaria ERI, KÄK2, SA, PN2, VARASERT ja VARACACIB.

2.4.2016 Käytiin Kemijärven ryhmiksessä, jossa oli peräti 73 jämttiä esillä ja tuomarina toimi Hilkka Salohalla.

Kehässä esiintyi kasvateista B. Xeros, joka oli ERI, JUK2. B. Van Halen ERI, KÄK1, SA, SERT, ROP ja RYP3. B. Rammstein ERI, VAK1, SA, PU4. B. Xanda HYL ison kokonsa vuoksi. B. Venividivic ERI, KÄK2,SA PN3 ja B. Pastilli ERI, VET1, ROP VET sekä lopulta oltiin BIS2 KASV. Kaunis kiitos taas kasvattien omistajille mahtavasta menestyksestä ja päivästä :)

ROP Batucanin Van Halen ja VSP Rauturin Raita

Batucanin Van Halen RYP3

Batucanin Venividivic PN3


2.4.2016 Viikonloppuna oltiin Jennnin kanssa Raahessa SAJ:n päänäyttelyssä plottiemme kera. Menestystä tuli hienosti, kun Bruno (Widow Hollow Bear Power) oli PU1, ROP ja BIS-4!! Brunon poika Löytynmäen Escapade PU2 ja SERT sekä Pluto (Myrmos Pluto) oli PN1, SERT ja VSP. Eli täydellinen päivä kaikkinensa :)

13.3.2016 Taas on sattunut ja tapahtunut sitten viime päivitysten...ensinnäkin käytiin 13.3 Tuijan kanssa Överkalixissa erikoisnäyttelyssä Jörön (B. Van Halen) ja Weeran (B. Venividivic) kanssa. Jämttejä oli reilu 70 esillä ja Jörö oli PU1, SERT, ROP ja BIS-2!!! Weeralle PN3 ja Varasert...tosin tuomari mainitti että jos olisi timmimpi niin tulos lisi toinen ;).

16.3.2015 Lumi teki 4 urosta ja nartun. Kaksi pennuista syntyi normaalisti, mutta loput piti keisarinleikata ja syykin selvis..Lumen kohdussa olli myoma mihin pennut stoppas ja se aiheutti kohdun repeämisen. Leikkauksessa siis jouduttiin myös kohtu poistamaan. Kolme pennuista siirtyi suoraan paremmille metsästysmaille, mutta saimme kuiten loput elämään ja ne ovatkin osoittautuneet todella tomeriksi!!

29.2.2016 Lumi näyttää vahvasti siltä että vierailu Varpukallion Uljaksen luona on tuottanut hedelmää ja pentuja odotellaankin syntyväksi viikolle 11.

Alla kuva mammasta 45 vrk astutuksesta.

Batucanin Van Halen 21 kk

Bruno SAJ:n BIS-4

Pluto SAJ:n Päänäyttelyn PN1, SERT, VSP

20.2.2016 Oltiin Tornion ryhmiksessä ja tuomarina siellä oli Ruotsista Anna Lena Angeria. Jämttejä oli peräti 67 näytillä. B. Xerox sai ERI, JUK1 ja SA. B. Xenon oli ERI, JUK3, B. Ukko-Pekka oli ERI, VAK1,SA,PU2.

B. Xanda sai EH:n, B. Pastilli ERI, ROP VET. Lisäksi olimme ROP KASV sekä BIS-2 KASV.

7.2.2016 Nyt on sitten koirien kanssa toisenlainen kausi alkanut, eli oltiin viikonloppuna Kokkolan erikoisnäyttelyssä jossa tuomarina oli Jari Fors. B. Van Halen oli ERI, KÄK1, SA, PU1, SA, SERT ja VSP. B. Ukko-Pekka oli ERI, VAK1, SA ja PU3. B. Xtra sai EH:n ja B: Venividivic ERI, KÄK3, SA ja PN3. Kasvattajaluokassa edellä mainituilla oltiin sitten ROP-kasv ja BIS1 kasvattaja. 
31.1 Käytiin Kuopiossa Jalostuspäivillä ja siellä teki ensi esiintymisensä B. Xerion saaden ERI2, SA. Lisäksi mukana oli V-pentueen B. Van Halen ERI, KÄK2, SA, B. Venividivic ERI, NUK1, SA, B. Vannavida ja Valenevida EH:t. 

Kokkolan erkkarista

B.Ukko-Pekka

B. Van Halen

B. Venividivic

B. Xtra

Kennel Batucanin BIS-1

Kuopion jalostuspäivillä

B. Van Halen

B. Xerion

B. Vannavida

B. Venividivic

B. Valenevida

ROP-2 KASV

4.1.2016 Tämmöistä yhdistelmää pistetty tilaukseen:
FI KVA & MVA AAJUUN RONJA & FI KVA VÄKKÄRÄSALON AATU
kts. Pentuesuunnitelmat sivu

Kuvateksti

Kuvateksti

3.1.2016 Vuoden loppuun mahtuu mahtavia tuloksia, sillä B. Van Halen haukkui viimeisen HIRV-1 tuloksen pisteillä 86,5 joten nyt voi Tuija pistää KVA-anomuksen vetämään!! Ja ehtipähän vuoden viimeisenä päivänä Arikin Saran (B. Vannavida) kanssa kokeeseen tuloksena HIRV-1 81 pistettä joten Oskun ja Piitun pentuearvo on täydet 6/6!!!
Kyllä nyt passaa kiittää näiden nuorten koirien omistajia aktiivisuudestaan ja näillä eväillä on hyvä lähtiä uuteen vuoteen!!! 

HAUKKURIKASTA UUTTA VUOTTA 2016!!!