1.10.2017 Batucanin Ukko-Pekka ja Sari Pellon Ladyhaukkujen voitto HIRV1 87 pisteellä.

22.7.2017 Käytiin Kemi KV näyttelyssä pikkasen isommalla joukolla :) Mukana oli B. Pastilli ERI, ROP-VET, B. Van Halen ERI, VAK1,SA,PU1,CACIB ja VSP, B. Xeros ERI, VAK2, SA, PU3 ja B. Ukko-Pekka ERI, VAK3, PU4 sekä Hedqvists Asti H. Lisäksi oltiin ROP-KASV KP:llä.

1.7.2017 Järjestettiin Inarissa MH-luonnekuvaus, missä Markus ja Ruska (B.Xeros) kävivät testattavana. Hienosti oli poitsu ollut oma itsensä ja mitään luonteen "yllätyksiä" ei vekkulissa tullut. Tässäpä hyväksytty tulos kokonaisuudessaan.

Plotin pennut kasvaa kohisten Pielesrinteen kennelissä. Pennut on todella uteliaita ja rohkeita :) Pari pentua etsii sitä ihan omaa metsästyskaveria suurpeto pyyntiin, mutta toki myös pienpetokantojen pienentämiseen!

22.6.2017 Pennut muuttivat viimekuun lopussa uusiin koteihinsa ja kotiin jäi pentueen narttupentu Halti kasvamaan.

3.5.2017 Viikonloppuna 30.4 kävi sisarukset Xeros eli Ruska sekä Xanda eli Janda luonnetestissä Rovaniemellä. Ruska nappasi pisteitä 201 ja Janda 159. Kotona pennut kasvaa hurjasti ja nyt on koko jengi kertaalleen madotettu ja pentulaatikossa alkaa olemaan vilskettä ja vilinää :) Easy joutui "evakkoon" Paulalle, kun Maisalla alkaa olemaan parhaat päivät ja nyt sitten Saagakin aloitti juoksunsa :( Rallytokossa sen sijaan käydään Easyn kanssa ja siellähän poika on vallan elementissään. On jopa malttitreeniä ja linjoja treenailtu muuten. Jospa tämä treeni-into säilyisi :D

24.4.2017 Nyt on taas aikaa vierähtänyt kun Weeran ja Otson pennut syntyivät sektiolla 13.4.2017. Pennut oli kaikki toisessa "sarvessa" ja kooltaan narttu 420 gr ja kaikki urokset 500 gr ja yli. Weera hoitaa pentuja hienosti ja painot on nousseet huimaa vauhtia. 19.4 meille tulikin viisi amerikankettukoiraa Weeralle hoidettavaksi, kun niiden emä menehtyi. Weera otti pennut välittömästi hoitaakseen ja niidenkin painot ovat nousseet hyvin. Nytpä sitten pentulaatikossa onkin yhdeksän pennun verran tuhinaa :)

Viikonloppuna Lauantaina kävi Batucanin Xeros ja Markus Myllykoski Pellossa näyttelyssä ja saivat kotiin tuomisina ERI, KÄK1, SA, PU1, SERT ja VSP, joten nyt Xeros eli Ruska on vahvistusta vaille Tuplavalio!!!! Sunnuntaina sitten kävi Batucanin Xerion ja Jari Hyvärinen Outokummussa ja hieno reissu oli sielläkin ERI, KÄK1, SA, PU1, SERT ja VSP!!! Pojat pistivät mallikkaasti parastaan :)

Pellossa 22.4.2017 SERT, VSP => FI MVA & KVA tuomari Kurt Nilsson, Ruotsi

25.2.2017 Oshyn vuosikokouksessa palkittiin Vuoden kasvattajana Kennel Batucanin (toistamiseen). Kiitos kuuluu aktiivisille kasvattieni omistajille!!

12.2.2017 Tänään astutettiin B. Venividivic Pielesrinteen Otsolla ja pentuja odotetaan syntyväksi pääsiäisen seudussa. Viime viikonloppuna käytiin Lohtajalla SHHJ:n erkkarissa ja siellä Batucanin Van Halen oli BIS-1, B. Vannavida PN2 ja sai SERTin, B. Xeros ERI, KÄK2, SA, B. Venividivic ERI, KÄK4, SA ja B. Xena EH tasapurennan takia. Lisäksi oltiin BIS-1 KASV :)

1.2.2017 Nyt on sitten perinteiset Jalostuspäivät käyty. Lauantaina kuunneltiin luentoja ja sunnuntaina sitten esiteltiin koiruuksia. Mukanan menossa olivat Batucanin Van Halen ERI, VAK2,SA ja PU2, B. Xerion ERI, KÄK1, SA, PU4 ja Varasert, B. Xeros ERI, KÄK2, SA ja B. Venividivic ERI KÄK4. Lisäksi kasvattajaryhmämme kyseisellä kokoonpanolla oli ROP-KASV ja loppukehässä BIS-3 KASV :)Tuomareina häärivät Matti Palojärvi uroksilla ja Riitta Niemelä nartuilla. Jämttejä oli kaikenkaikkiaan kehässä päivän aikana 116 kpl!!

Batucanin Van Halen

Batucanin Xeros

Batucanin Venividivic

Batucanin Xerion

Jalostuspäivänäyttelyn BIS-3 KASV :)

21.1.2017 Turun KV näyttelyssä Batucanin Usko-Eevertti sai ERI1, KÄK1,SA,PU1,SERT, CACIB ja VSP.

14.1. 2017 Kajaani KV:ssä Batucanin Van Halen ja B. Xeros ERIt jaHedqvists Asti eli Saaga EH.

12.1.2017 Vuosikin on vaihtunut ja yhteenvetona viimevuodesta voin sanoa olevani tyytyväinen kasvattieni saavutuksiin. Uusia FI KVA tuli V-pentueeseen B. Venividivic eli Weera ja B. Valenevida eli Venla. Lisäksi B. Vannavidalla on nyt 3x HIRV1 plakkarissa. Ruotsin KVA& MVA tittelit sai B. Van Halen.

Muotopuolella saatiin myös uusia valioita aikaseksi kun B: Van Halen saavutti NO ja S MVA:n arvot ja

B. Ukko-Pekka EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA.

X-pentueeseen KV:n arvon haukkui B. Xeros. Lisäksi B. Xerion ja B. Xenon haukkuivat HIRV1 tulokset. Nyt sitten X-pentueenkin pentuearvo on 5/9.

PM-kisoihin pääsi kasvateistani B. Puuterilumi, B. Tuntsan Taiga (lisäksi etelän lohko), B. Xtra, B. Ukko-Pekka sekä B. Valenevida. Lisäksi kasvattini ahertivat työmailla erinomaisella tyylillä ja lähes jokaiselle saatiin aikaseksi useita kaatoja.


OIKEIN HYVÄÄ KOIRAMAISTA JA HAUKKURIKASTA UUTTA VUOTTA 2017...