7.7.2019 Näin on Haltin mammaloma loppunut ja nyt sitten valmistaudutaan syksyyn ja uintitreenit on täydessä vauhdissa :)

7.7.2019 Batucanin Hector kävi Jalostustarkastuksella Uuraisilla ja tarkastuspöytäkirja löytyy seuraavasta linkista:

https://koiratietokanta.fi/shhj/koirantiedot.php?lang=fi&Reknro=FI27873/17

12.5.2019 No niin aikaa on taas kulunut ja Haltin pennut näkivät päivän valon samana päivänä kun Halti täytti 2 vuotta eli 13.4. Pentue on todella tasainen ja Halti on kyllä huippu äippä! Pikku hiljaa on alettu antamaan lisäruokaa ja meno sen kun kiihtyy pentutilassa :) Viikon päästä saadaan sirut niskaan ja päästään ottaan dna testejä pennuista niin sitten nähdään onko meille syntynyt yksi vain kaksi pentuetta :)

Alla kuvia pentueesta :)

Halti <3

11.3.2019 Taas on vuosikokous käyty ja päänäyttelyssäkin ihan katsojan roolissa pyörähdetty. Kehässä oli sentään yksi Batucanilainen eli Batucanin Rammstein. Poju oli PU3 ja VSP veteraani! Onnea Marjaanalle komiassa kunnossa on 9-vuotias veteraani :)

30.1.2019 taas on perinteinen Kuopion jalostuspäivät käyty ja sunnuntaina ohjelmassa jalostuspäivän näyttely. Komiasti oli jämttejä taas esillä reilu sata :) Meillä koiria B. BP Haades EH, B. Xerion ERI, B. Van Halen ERI, VAK1, SA, PU1, VSP ja BP Halti ERI, KÄK2, SA. Samalla kokoonpanolla sitten KASV-2 ja KP. Kiitos taas huikeelle porukalle <3

Haukkurikasta Uutta Vuotta 2019!