31.12.2019 Vuosi alkaa olemaan paketissa, päivitykset täällä laahaa jäljessä mutta kokonaisuudessaan vuoteen on mahtunut hienoja onnistumisia niin metsästystilanteissa, kokeissa kun näyttelyissäkin. Myöskään epäonnelta emme ole välttyneet, mutta ainahan se vaara on kun linkun irti laskee että jotain voi sattua. Onneksi nyt päästiin muutamalla tikillä ja levolla. Ensi kauteen sitten entistä ehompana.

Batucanin A-pennutkin on päässeet tutustelemaan tuleviin työmaihin ja kuulostaa että siellä olisi riistaveret kohillaan ja mielenkiinnolla odotamme tulevaa.

Kiitos Kaikille ja Onnea ja Menestystä vuodelle 2020!!!

12.10.2019 Tänään alkoi sitten hirvenmetsästys ja hienosti Batucanilaisille saatiin kaatoja ympäri suomen. Pelkosenniemellä B. Samaani eli Hessulle ammuttiin sonni, B. Xerionille ammuttiin useampi hirvi päivän aikana (3) B. BP Haltille vasa hyviin töihin, B. BP Haadesille vasa nurin ja B. Van Halenille Tuija pääsi sonnin ampumaan!! Hienosti vielä Haltin ja Haadesin Mummo pelittää kun sillekkin hyviin töihin saatiin vasa nurin. Ja tästähän on taas kiva jatkaa...

B.BP Haltin hyviin töihin vasa nurin.

B. Samaanin eli Hessun töihin sonni nurin.

Tuija pääsi puristaan liipasinta B. Van Halen eli Jörön töihin, sonni nurin.

B. Xerion eli Seri urakoimassa.

Batucanin BP Haades eli Moton ensimmäinen

31.8 Käytiin Helin ja Jennan kanssa Riihimäellä näyttelyssä ja siellä B. BP Halti sai viimeisen sertinsä ja on näin ollen FI KVA & FI MVA. Halti sai näyttelystä kotiin tuomiseksi SERT, NORDSERT, ROP ja MVA:n. Matkassa meillä oli myös Eelis kihara eli Kasurin Bono joka pokkasi sieltä ensimmäisen SERTinsä! Hieno ja mukava reissu :)

Batucanin BP Halti FI KVA & MVA

Kasurin Bono SERT, PU2

7.7.2019 Näin on Haltin mammaloma loppunut ja nyt sitten valmistaudutaan syksyyn ja uintitreenit on täydessä vauhdissa :)

7.7.2019 Batucanin Hector kävi Jalostustarkastuksella Uuraisilla ja tarkastuspöytäkirja löytyy seuraavasta linkista:

https://koiratietokanta.fi/shhj/koirantiedot.php?lang=fi&Reknro=FI27873/17

12.5.2019 No niin aikaa on taas kulunut ja Haltin pennut näkivät päivän valon samana päivänä kun Halti täytti 2 vuotta eli 13.4. Pentue on todella tasainen ja Halti on kyllä huippu äippä! Pikku hiljaa on alettu antamaan lisäruokaa ja meno sen kun kiihtyy pentutilassa :) Viikon päästä saadaan sirut niskaan ja päästään ottaan dna testejä pennuista niin sitten nähdään onko meille syntynyt yksi vain kaksi pentuetta :)

Alla kuvia pentueesta :)

Halti <3

11.3.2019 Taas on vuosikokous käyty ja päänäyttelyssäkin ihan katsojan roolissa pyörähdetty. Kehässä oli sentään yksi Batucanilainen eli Batucanin Rammstein. Poju oli PU3 ja VSP veteraani! Onnea Marjaanalle komiassa kunnossa on 9-vuotias veteraani :)

30.1.2019 taas on perinteinen Kuopion jalostuspäivät käyty ja sunnuntaina ohjelmassa jalostuspäivän näyttely. Komiasti oli jämttejä taas esillä reilu sata :) Meillä koiria B. BP Haades EH, B. Xerion ERI, B. Van Halen ERI, VAK1, SA, PU1, VSP ja BP Halti ERI, KÄK2, SA. Samalla kokoonpanolla sitten KASV-2 ja KP. Kiitos taas huikeelle porukalle <3

Haukkurikasta Uutta Vuotta 2019!