12.1.2022 Päivitykset on sitten jääneet taas kerran tekemättä, mutta syksy on kulunut pitkälti metsässä, haukkukokeissa sekä käytännön metsästyksessä. Koirat ovat toimineet loistavasti ja nyt voi jo sanoa että ilman suurempia haavereitakin vältyttiin. Kaatoja kasvateille on saatu roppakaupalla ja Haltin B-pentuekkin on lähtenyt loistavasti toimimaan. Lisäksi paluumuuttaja B. Aida saavutti MVA-arvon, V-21 tittelin sekä 3xhirv1 tuloksen.

9.8.2021 Näyttelytäyteinen viikonloppu ohitse ja tuloksiakin saatiin aikaiseksi.

Sunnuntaina käytiin KV-näyttelyssä Iisalmessa ja siellä B. Aida eli Sylvi otti toisen Sertinsä tälle viikonlopulle, kun oli ERI, AVK1, SA, PN1, SERT, CACIB ja VSP erinomaisin arvosteluin, tuomarina Sakari Poti.

Lauantaina olikin ns. lähinäyttely kun Laukaassa oli SHHJ:n erikoisnäyttely ja siellä tuomaroinnin hoiti Reino Korpela. Kehässä oli useampi kasvatti ja jos ei jotain hyvää niin tuli esiin yhdistelmästä Batucanin BP Halti ja Mottibäckens Lommo purentavikaa lisää Batucanin Bablo sai hienot arvostelut mutta alapurennan takia HYL. Batucanin Basso sai myös hienot arvostelut mutta kolme hammasta menee alapurentaan niin palkintosija T. Basson tapauksessa vielä voisi olla mahdolllista että purenta vielä korjaantuu. Onneksi tämä kaksikko on jo kyntensä näyttänyt hirvien kanssa viimesyksynä joten eiköhän ne pidä porukat lihan syrjässä kiinni. Batucanin Aatu sai ERI, KÄK3, SA. Batucanin Best Benelli ERI, JUK2, SA. B. Brianna ERI, JUK3. B. Aida ERI, AVK1, SA, PN1, SERT ja VSP. B. Halti ERI, VAK1, SA, PN3 ja lisäksi oltiin ROP- ja BIS1 Kasvattaja sekä ROP- ja BIS1-Jälkeläisluokka.

ROP- ja BIS-kasvattajaluokan arvostelu:

Ryhmä koostuu kolmesta eri yhdistelmästä. Yksi uros kolme narttua.
Koirissa ei esiinny rakennevirheitä. Kaikki yksilöt omaavat rodunomaiset
päät. Hyvät mittasuhteet. Sopivat raajarakenteet ja erinomaiset
luonteet. Kasvattaja voi olla ylpeä saavutuksestaan ja onnittelut hänelle.


ROP-ja BIS-jälkeläisluokan arvostelu:

Ryhmä koostuu kahdesta eri yhdistelmästä yksi uros kolme narttua.Narttu periyttänyt jälkeläisiinsä tasalaatuista väristystä, sopivaa kokoa jaerinomaista käyttäytymistä. Kaikki yksilöt liikkuvat rodunomaisesti,omaavat tasapainoisen rakenteen sekä oikeanlaatuisen karvapeitteen.Hieno jälkeläisluokka josta nartun omistaja voi olla ylpeä.


2.8.2021 Vilma viikonloppuna Luumäellä ERI1, SA, SERT ja VSP (31.7.2021) ja 1.8 sama paikka EH.

18.7-2021 Päästiin vihdoin Shhj:n päänäyttelyyn ja vuosikokoukseen Tampereelle. Näyttelyssä esiintyi junnukatsaskin ensimmäistä kertaa ja ihan kelpo koiruuksia niistä näyttää kehittyvän. Junnuista esillä olivat Batucanin Bollinger EH, B. Benson ERI, SA, B. Brianna EH ja B. Best Benelli ERI.
Lisäksi kehässä oli "paluumuuttaja" Batucanin Aida ERI, SA ja koko komppanjan emä B. BP Halti ERI, SA, PN4 ja Batucanin Aatu PU1, SERT, ROP ja lopuksi Aatu otti ja korjasi koko näyttelyn potin ollen BIS-1!!!
Lisäksi olimme ROP- Kasvattaja sekä BIS-2 kasvattaja sekä ROP-jälkeläisluokka ja mikä parasta BIS-1 Jälkeläisluokka.

Batucanin Aatu BIS-1 ja onnelliset omistajat Heikki ja Irina Kannisto

Batucanin Benson alias Paco

Batucanin Bollinger alias Leka

Batucanin Brianna alias Hilima

Batucanin Best Benelli alias Nelli

Batucanin Aida alias Sylvi